Erikoistunut hierontaterapeutti

Samuli Sairiala

Arvoissani korostuu luottamus ja yksilöllinen hoitaminen. Seison aina tekemäni hoidon takana ja siksi yritykseni kantaa omaa nimeäni. Lämpimästi tervetuloa ihan jokaiselle!
Erikoistunut hierontaterapeutti

  • Koulutettu hieroja / Pirkanmaan Urheiluhierojakoulu -2018
  • Purentaelimistön toimintahäiriöiden hoito ja ennaltaehkäisy / Harri Rovio Osteopaatti ja voice massage terapeutti -2018
  • Nivelten toiminnan edistäminen / Pirkanmaan Urheiluhierojakoulu, AthleticCare Tapio Ivalo koulutettu hieroja EAT -2018
  • Urheilijan Lihashuolto / Pirkanmaan Urheiluhierojakoulu hierojan ammattitutkinto, Pirkanmaan Urheiluhierojakoulu hierojan erikoisammattitutkinto, AthleticCare Tapio Ivalo koulutettu hieroja EAT -2018
 

Koirahieronta ja koirahieronnan koulutus

  • Koirahierojan koulutus / Kirsi Piispanen fysioterapeutti eläinfysioterapeutti -2017
Synnyin 1988 Tampereella, josta pian muutin Ylöjärvelle perheeni kanssa. Kävin koulut ja asuin varhaisaikuisuuteni Ylöjärvellä, kunnes muutin takaisin Tampereelle. Perheeseeni kuuluu saksanpystykorva Maisa sekä edelleen Ylöjärvellä kaikki omilla tahoillaan asuvat isä, äiti ja veli. Taustani on vahvasti urheilussa ja joukkuelajeissa, kuten jalkapallo, jääkiekko ja salibandy.

Vapaa-aikana minut löytää Maisan kanssa lenkiltä, kavereiden kanssa iltaa istumasta, jonkinlaista palloa/kiekkoa pelaamasta tai kuntosalilta.

Hieronta hoitomuotona on kiinnostanut kauan. Hierojaksi päätin opiskella jo kauan ennen kuin fyysisesti päädyin koulun penkille. Siksi oikeastaan henkiset ja fyysiset voimavarat olivat ladattu huippuun, kun varsinaiset opiskelut starttasivat. Anatomia ja fysiologia ovat minulle hyvin läheiset aiheet. Saatan jumittua johonkin näihin liittyvään aiheeseen tuntikausiksi ja tutkailla sitä oman näkemyksen kautta peilaten. Hieronta taas hoitomuotona on hyvin tehokas oikein toteutettuna. Nämä yhdistämällä olen luonut oman käsialan hoitaa, joka nojaa viimeisimpiin tutkimustuloksiin hieronnan vaikutuksista. Nykypäivänä laadukkaan hoidon takaamiseksi anatomian osaaminen sekä tiedot tuki- ja liikuntaelinsairauksista ovat ensiarvoisen tärkeitä. Liian moni hoito jää pinnalliseksi ja vaikutus lyhytaikaiseksi. Jatkuva kehittyminen ja ajan hermolla pysyminen on tällä alalla elinehto. Joka vuosi tiedämme enemmän ja uusia tekniikoita syntyy.

Luotan hoitaessani vahvasti siihen mitä tunnen käsilläni, jolloin automaattisesti jokainen hoito on yksilöllinen ja uniikki. Täysin kaavoilla tai ainoastaan voimalla painamalla hoitaminen ei kuulu minun tapaani hoitaa. Pyrin aina hoitaessani ottamaan huomioon mekaanisen että hermostollisen vaikutuksen. Hinnoittelen vastaanottoni ajan ja lopputuloksen mukaan. Asiakkaan tehtäväksi jää ainoastaan päättää, minkä mittaisen ajan hän haluaa, johon tarvittaessa annan suosituksen. Teen aina toiveen/tarpeen/tuntoaistin mukaan, jotta päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Haluan luoda luotettavan terveydenhuollon ammattilaisen vastaanoton, jossa on aikaa kuunnella ja hoitaa ihmistä ja joka on paljon enemmän kuin yksi hieronta.

– Samuli
© 2018 Tmi Samuli Sairiala. Kaikki oikeudet pidätetään.
Design by HENRI LILIUS