Kurssit ammattilaiselle

Osaamisen kehittämistä ammattilaiselta toiselle

”Suositukset Samulin kursseille, asioita oli selkeästi pohdittu monelta eri kantilta ja asiat käytiin läpi sopivalla tahdilla varmistaen että jokainen löysi oikeat paikat ja ymmärsi asian”

– Niina

Kurssit

Ryhmät, oppilaitokset, työyhteisöt

Ryhmät, oppilaitokset, työyhteisöt

Kysy tarjous! Valmis porukka ja valmiit tilat mutta koulutus puuttuu? Kysy tarjous kurssitarjonnastani valmiille porukalle. 10 osallistujaa tai enemmän ja kurssipaikka valmiina. Minä hoidan loput. Kysy tarjous kurssista sähköpostilla samuli@samulisairiala.fi....

Tilaa tästä oma kurssi!

Tilaa tästä oma kurssi!

Jäitkö ilman kurssipaikkaa? Tilaa minut omalle paikkakunnallesi! Kurssit avoinna myös opiskelija statuksella. Lisätiedot ja tilaaminen sähköpostilla: samuli@samulisairiala.fi Kerää pieni porukka, järjestä tilat ja tilaa minut omalle paikkakunnallesi. Minimi...

Maksutapana ainoastaan lasku. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Tähdellä* merkityt tiedot on pakollisia jotta tilaus voidaan käsitellä.

Tilaa kurssisi tästä!

Ajanvaraus

Kaikki vapaat ajat löydät nettiajanvarauksesta.

Pitkään jatkuneissa kiputiloissa suosittelen varaamaan valmiiksi esim. Kaksi tai useamman aikaa kerralla lyhyen ajan sisään, jotta hoitoväli ei kasva liian pitkäksi. Aikoja voidaan tarvittaessa perua mikäli niitä ei tarvita.

Peruutusaikojen suhteen voit merkitä “viesti työntekijälle” kohtaan ajat ja päivämäärät mitkä sinulle käy. Ilmoitan sinulle mahdollisista peruutusajoista viestillä puhelimitse. Varmistathan että puhelinnumero on ajanvarauksessa oikein.

HUOM! Kun varaat ajan, sitoudut samalla näihin peruutusehtoihin

Puh. 040-8221048
Email: samuli@samulisairiala.fi

Käyntiosoite

Taninkatu 7 A / 2.krs,
33400 Tampere

Katso reittiohjeet

Vastaanottoni sijaitsee Lielahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Palvelen sinua samassa rakennuksessa mistä löydät myös Lielahden Pancho Villa ravintolan. Samassa pihapiirissä Motonet tavaratalon kanssa. Pihassa runsaasti ilmaista parkkitilaa joka on vapaasti käytössäsi.

 

 

Posti- ja laskutusosoite

Samuli Sairiala

Niemikatu 6-8 C26 33230 Tampere

Y-tunnus: 2799214-2

Samfysio Oy

Niemikatu 6-8 C26 33230 Tampere

Y-tunnus: 3195391-2

  
© 2019 Samuli Sairiala. Kaikki oikeudet pidätetään.

Design by Jone Korpi

Copy link
Powered by Social Snap