EAT koulutettu hieroja

Samuli Sairiala

Arvoissani korostuu luottamus ja yksilöllinen hoitaminen. Seison aina tekemäni hoidon takana ja siksi yritykseni kantaa omaa nimeäni. Lämpimästi tervetuloa ihan jokaiselle!

EAT Koulutettu hieroja

  • Koulutettu hieroja / Pirkanmaan Urheiluhierojakoulu -2018
  • Purentaelimistön toimintahäiriöiden hoito ja ennaltaehkäisy / Harri Rovio Osteopaatti ja voice massage terapeutti -2018
  • Kivun hoidon tutkinto / Pirkanmaan Urheiluhierojakoulu hierojan erikoisammattitutkinto -2020
  • Nivelten toiminnan edistäminen / Pirkanmaan Urheiluhierojakoulu hierojan ammattitutkinto, AthleticCare Tapio Ivalo koulutettu hieroja EAT -2018, Pirkanmaan Urheiluhierojakoulu hierojan erikoisammattitutkinto -2019 
  • Urheilijan Lihashuolto / Pirkanmaan Urheiluhierojakoulu hierojan ammattitutkinto, Pirkanmaan Urheiluhierojakoulu hierojan erikoisammattitutkinto, AthleticCare Tapio Ivalo koulutettu hieroja EAT -2018
  • Fascia ja hengitys / Mika Pihlman Fysioterapeutti -2020
 

Opetus, koulutus ja näyttötutkintojen vastaanotto

  • Hierontatyön asiantuntijana toimimisen tutkinto / Pirkanmaan Urheiluhierojakoulu hierojan erikoisammattitutkinto -2020

Koirahieronta vastaanotto, koulutus ja opetus

  • Koirahierojan koulutus / Koirakuntosali -2017

Eläinrakas ja liikunnallinen tamperelainen

 Synnyin vuonna 1988 Tampereella, josta pian muutin perheeni kanssa Ylöjärvelle. Kävin koulut ja asuin varhaisaikuisuuteni Ylöjärvellä, mutta nykyään asun jälleen Tampereella. 

Perheeseeni kuuluvat saksanpystykorva Maisa sekä edelleen Ylöjärvellä kaikki omilla tahoillaan asuvat isä, äiti ja veli. Olen aina viihtynyt liikunnallisten harrastusten parissa, ja erityisesti joukkuelajit kuten jalkapallo ja jääkiekko ovat lähellä sydäntäni.

 Vapaa-aikanani lenkkeilen Maisan kanssa, höntsäilen pallopelien parissa ja käyn kuntosalilla tai vietän aikaa kavereideni kanssa iltaa istuen.

Kiinnostus fysiologiaan ohjasi hieronnan pariin

Hieronta hoitomuotona on kiinnostanut minua pitkään, ja uravalintani teinkin jo hyvissä ajoin ennen kuin opinnot tulivat ajankohtaiseksi. Erityisen kiinnostunut olen anatomiasta ja fysiologiasta, ja pohdinkin mielelläni niihin liittyviä kysymyksiä erilaisen taustatiedon ja omien näkemyksieni kautta. Hieronnassa minua puolestaan kiehtoo sen tehokkuus hoitomuotona.

Kehitän itseäni jatkuvasti

Oma käsialani hoitotyössä on kehittynyt yhdistämällä kiinnostukseni ihmisen fysiologiaan koulutukseeni ja kokemukseeni hierojan työstä. Hyödynnän työssäni myös jatkuvasti uusimpia tutkimustuloksia hieronnan vaikutuksista.

 Laadukkaan hoidon takaamiseksi anatomiaosaaminen sekä tiedot tuki- ja liikuntaelinsairauksista ovat ensiarvoisen tärkeitä. Ilman perusteellista osaamista hoito jää pinnalliseksi ja sen vaikutus lyhytaikaiseksi. Uutta tutkimustietoa on saatavilla jatkuvasti ja seuraankin alan kehitystä laajasti, jotta pystyn palvelemaan asiakkaitani mahdollisimman hyvin.

Yksilöllistä hoitoa tunteella

Jokainen tekemäni hoito on yksilöllinen. Luotan hoitotilanteessa vahvasti siihen, mitä tunnen käsilläni, ja sopeutan hoidon juuri kyseisen asiakkaan tarpeisiin. Hoitaessani otan huomioon sekä käsittelyn mekaanisen että hermostollisen vaikutuksen.

Parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen päästäkseni kuuntelen tietysti myös asiakkaan tarpeita ja toiveita. Vastaanotollani asiakas kohtaa luotettavan terveydenhuollon ammattilaisen, jolla on aikaa kuunnella ja hoitaa ihmistä kokonaisuutena. Se on enemmän kuin yksittäinen hieronta. 

Tervetuloa hoitoon Lielahteen!

– Samuli
© 2018 Tmi Samuli Sairiala. Kaikki oikeudet pidätetään.

Design by Jone Korpi

Copy link
Powered by Social Snap