299€ Kurssien aikataulut ja vapaat paikat

23-24.9.2021 Multia – 1 paikka vapaana

16-17.10.2021 Kaustinen – TÄYNNÄ

30-31.10.2021 Kaustinen – TÄYNNÄ

13-14.11.2021 Tampere – TÄYNNÄ

27-28.11.2021 Kaustinen – osallistuminen kurssin järjestäjän puolesta

Ilmoittautuminen kurssit sivun alalaidassa olevalla lomakkeella tai sähköpostiin samuli@samulisairiala.fi. Jos ilmoittaudut sähköpostilla suoraan, ilmoita nimesi, osoitteesi, y-tunnus tai syntymäaika sekä mille kurssille ilmoittaudut!

Kurssimaksu 299€ sis. alv24% (sisältää osallistumisen ja kurssimateriaalin sähköisenä.) Kurssi kestää kaksi päivää. Ensimmäisenä päivänä tutustumme aiheeseen ja anatomiaan, minkälaisia oireita puremalihasten kireys voi aiheuttaa sekä harjoittelemme hierontatekniikoita leukaa liikuttaviin lihaksiin, pään alueelle, niskaan sekä kaulaan. Toisena päivänä opiskellaan hieman syvemmin mistä on kysymys kokonaisuutena ja harjoittelemme yläkropan alueelle eri tekniikoita silmällä pitäen purentaelimistön toimintahäiriöt sekä hengitys. Toisen päivän lopuksi tehdään harjoitushoidot, jossa jokainen osallistuja pääsee minun avulla luomaan pienen hoitokokonaisuuden pään alueella oleviin lihaksiin. Kurssitunnelmia aiemmilta kursseilta ja kurssilaisten fiiliksiä voit käydä vakoilemassa instagramista @samulisairiala bion kohokohdasta “kurssit”.

Jos et löytänyt itsellesi kurssipaikkaa tai tiedät pienen porukan joka haluaisi kurssin omalle paikkakunnalleen, klikkaa tästä!

Kurssilaiset:

Kiitos! On muuten taidot tulleet tarpeeseen, viikottain saa tehdä näitäkin hommia. -Eve

Hei ja kiitos. Minulle on ollut iso apu sinun kurssista, viikottain teen purentalihashierontaa jossain määrin, vaikka toimintani on sivutoimista. -Johanna

Koulutus oli ihan huippu ja opit menee kyllä heti käyttöön! -Tiina

Share via
Copy link
Powered by Social Snap