299€ Kurssien aikataulut ja vapaat paikat

8-9.1.2022 Kuopio – TÄYNNÄ

22-23.1.2022 Tampere – TÄYNNÄ

17-18.2.2022 Raahe – 1 paikka vapaana (poikkeushinta 249€)

19-20.2.2022 Tampere – TÄYNNÄ

5.3-6.3.2022 Espoo – TÄYNNÄ

2-3.4.2022 Kaustinen – Ilmoittaudu klikkaamalla tästä

Ilmoittautuminen kurssit sivun alalaidassa olevalla lomakkeella tai sähköpostiin samuli@samulisairiala.fi. (pl. Kaustisella pidettävät kurssit. Ota yhteyttä: Step-koulutus Kaustinen) Jos ilmoittaudut sähköpostilla suoraan, ilmoita nimesi, osoitteesi, y-tunnus tai syntymäaika sekä mille kurssille ilmoittaudut!

Kurssimaksu 299€ sis. alv24% (sisältää osallistumisen ja kurssimateriaalin sähköisenä.) Kurssi kestää kaksi päivää.

Päivä 1:

1. Mitä on purentaelimistön toimintahäiriöt.
2. Minkälaiset oireet katsotaan olevan purentalihasten kireydestä johtuvia.
3. Mitkä katsotaan olevan oireiden aiheuttajat ja miksi.
4. Leukanivelen anatomia ja toiminta.
5. Leukaa liikuttavien lihasten käsittelytekniikat pään alueelta sekä suun sisäpuolelta.
6. Kotihoito-ohjeet.

Päivä 2:

1. Elintapojen vaikutus purentalihaskireyksistä johtuviin oireisiin.
2. Asiakkaan ohjaaminen vaikuttamaan elintavoilla omiin oireisiinsa.
3. Käsittelytekniikat mm. hengityksen hoitoon, sis. Fascia tekniikoita rintakehälle ja päähän, vatsaan ja palleaan.
4. Kertaus purentalihasten hierontatekniikoihin, luodaan valmis hoitorutiini kullekin kurssilaiselle jolla pääsee alkuun. 

Kurssin tavoitteet: Jokainen kurssilainen tunnistaa kurssin jälkeen asiakaskunnastaan purentalihaskireydestä kärsivän asiakkaan ja osaa auttaa tätä. Kurssin jälkeen kaikilla on perustekniikat leukaa liikuttaviin lihaksiin sekä vatsan ja rintakehän alueelle joilla hoitaa asiakkaan hengitystä.

Kurssitunnelmia aiemmilta kursseilta ja kurssilaisten fiiliksiä voit käydä vakoilemassa instagramista @samulisairiala bion kohokohdasta “kurssit”.

Jos et löytänyt itsellesi kurssipaikkaa tai tiedät pienen porukan joka haluaisi kurssin omalle paikkakunnalleen, klikkaa tästä!

Kurssilaiset:

Kiitos! On muuten taidot tulleet tarpeeseen, viikottain saa tehdä näitäkin hommia. -Eve

Hei ja kiitos. Minulle on ollut iso apu sinun kurssista, viikottain teen purentalihashierontaa jossain määrin, vaikka toimintani on sivutoimista. -Johanna

Koulutus oli ihan huippu ja opit menee kyllä heti käyttöön! -Tiina

Kurssi oli toteutettu hyvin ja tosi laajasti! Teoriat ja käytännön harjoittelut käytiin järkevässä järjestyksessä niin että kaikki varmasti ymmärsivät oikein. Oli helppo muistaa missä järjestyksessä kannattaa hieronta toteuttaa, kun opeteltiin se samassa järjestyksessä. Oli sopivan verran teoriaa kerrallaan myös tämmöiselle keskittymisvaikeuksista kärsivälle, jaksoi ihme kyllä keskittyä koko kurssin ajan loppuun asti ja mielenkiinto säilyi viimeisille tunneille saakka.
Kurssilla Samuli kertoi todella avartavasti esimerkiksi unen merkityksestä kaikkeen ja kertoi hyviä asiakaskeissejä aiheeseen liittyen. Huomasi myös kuinka paljon Samuli tietää tutkittua tietoa aiheeseen liittyen!
Myös lopussa käytiin läpi fasciakäsittelyä ja erilaisia tekniikoita muutenkin. Sai hyvin uusia työkaluja ja tekniikoita omaan tekemiseen. Oli todellakin hintansa arvoinen, suosittelen!
-Miia

Tänään lähti raavas tatuoitu moottoripyörä-äijä melkein itkua vääntäen käsittelystä että tämmöstä hoitoo hän on ettiny viimeset 3v. Oli toinen kerta nyt kun kävi mulla. Tosiaan Xv sitten XXX alue kun tehnyt X hommia X tilassa ja siitä jäänyt vaivaksi purentalihasten ongelmat. Käyttää kiskoja. On käynyt monella eri sepällä ja botoxiakin kokeiltu muttei ole mistään apua saanut joten kiitos sulle hyvistä opeista. -Ari

Ja kiitoksia vielä hyvästä ja mielenkiintoisesta kurssista! -Ilari

Share via
Copy link
Powered by Social Snap