299€ Kurssien aikataulut ja vapaat paikat

15-16.5.2021 Keuruu – TÄYNNÄ

27.5.2021 Tampere – TÄYNNÄ

29-30.5.2021 Tampere – 1 Paikka vapaana

3-4.6.2021 Siilinjärvi – 1 Paikka vapaana (poikkeus: hinta 199€ sis. alv24%)

13-14.7.2021 Oulu – 3 Paikkaa vapaana

Ilmoittautuminen kurssit sivun alalaidassa olevalla lomakkeella tai sähköpostiin samuli@samulisairiala.fi. Jos ilmoittaudut sähköpostilla suoraan, ilmoita nimesi, osoitteesi, y-tunnus tai syntymäaika sekä mille kurssille ilmoittaudut!

Kurssimaksu 299€ sis. alv24% (sisältää osallistumisen ja kurssimateriaalin sähköisenä.) Kurssi kestää kaksi päivää. Ensimmäisenä päivänä tutustumme aiheeseen ja anatomiaan, minkälaisia oireita puremalihasten kireys voi aiheuttaa sekä harjoittelemme hierontatekniikoita leukaa liikuttaviin lihaksiin, pään alueelle, niskaan sekä kaulaan. Toisena päivänä opiskellaan hieman syvemmin mistä on kysymys kokonaisuutena ja harjoittelemme yläkropan alueelle eri tekniikoita silmällä pitäen purentaelimistön toimintahäiriöt. Toisen päivän lopuksi tehdään harjoitushoidot, jossa jokainen osallistuja pääsee minun avulla luomaan pienen hoitokokonaisuuden pään alueella oleviin lihaksiin. Kurssitunnelmia aiemmilta kursseilta ja kurssilaisten fiiliksiä voit käydä vakoilemassa instagramista @samulisairiala bion kohokohdasta “kurssit”.

Jos et löytänyt itsellesi kurssipaikkaa tai tiedät pienen porukan joka haluaisi kurssin omalle paikkakunnalleen, klikkaa tästä!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap